Waarom 'n boxspring
Gezond slapen is van essentieel belang voor 'n gezond en comfortabel leven. Voor een gezonde nachtrust is het van belang, dat uw slaapsysteem de contouren van uw lichaam geheel volgt, en toch voldoende tegendruk geeft, om het lichaam te steunen en te dragen.
Een goed slaapsysteem veert in onder uw brede heupen en schouders, en geeft druk in uw rugholte. Zo komt het lichaam in een natuurlijke stand, waardoor wervels, spieren en bloedvaten zich volledig kunnen ontspannen. Dé garantie voor een gezonde nachtrust.

Hoe werkt een boxspring
Het geheim van de boxspring, is de dubbele (of soms zelfs drie-dubbele) verengestellen óp elkaar, die gezamelijk de lichaamsvorm volgen, en overal waar nodig ondersteunen. In het bovenmatras zitten soepele staalveren, voor een behaaglijk contact met het lichaam. In de onderbox zitten stevige staalveren, voor een krachtige ondersteuning. Juist de combinatie van deze samenwerkende verengestellen maakt de boxspring zo gezond, en zo lekker. Om het geheel nog luxer te maken, zien we tegenwoordig steeds vaker een extra laag, bovenop de matras. Deze zogenoemde oplegmatrassen of matrastoppers maken uw boxspring helemaal ultra-luxueus.

Meest gebruikte slaapsysteem ter wereld.
De boxspring is het meest gebruikte slaapsysteem ter wereld. En dat is niet verwonderlijk. Boxsprings zijn niet alleen heel mooi. Maar ze zijn ook bijzonder practisch in gebruik, nagenoeg onderhoudsvrij, optimaal ademend en ventilerend. En ze bieden 'n uitstekende lichaamsondersteuning, voor een gezond en luxueuze nachtrust. Bovendien zijn boxsprings helemaal niet duur. Zeker niet tijdens de grote, internationale boxspring show, met enorme kortingen.

Soorten
Boxsprings vind je werkelijk in alle soorten en maten. In alle denkbare kleuren en stijlen. Het is dus niet alleen 'n perfecte manier van slapen. Het biedt ook nog ongekende mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn er vele verschillen. Zowel in uiterlijk, als in uitvoering en kwaliteit. Er zijn verschillende staalveer-soorten, talloze afdeklagen, en vele soorten afwerking. Deze factoren bepalen de kwaliteit van de boxspring, en haar karakter.

Voor de juiste keuze let u dus niet alleen op het uiterlijk, maar laat u zich ook gedegen informeren over het innerlijk. En natuurlijk gaat u proefliggen bij de dealers. Van belang is dan wel, dat de winkel een royale keuze heeft, zodat u goed kunt vergelijken. Zo vindt u zéker de boxspring die bij u past. Voor jarenlang onbezorgd slaapplezier